Om oss

Hem > Om oss

Vilka är vi på Kojapo


Tillsammans kan vi bidra till att minska koldioxidutsläppen. Därför fördjupar vi samtalen med både kunder och leverantörer om hur metoder och produkter kan minska allas vår påverkan på vatten, luft och levande organismer.

kojapo-personal

Vi sätter speciellt produktionsmetoder och transporter under luppen. Som inspiration för våra tillverkare presenterar vi produkterna i vår katalog, med en märkning som visar hur långt vårt miljöarbete nått. – Hittills!

Ekonomi

Kojapo AB:s målsättning är att ge dig en bättre ekonomi i din produktion. Stora vinster kan till exempel uppnås genom bättre kvalitet på monterad produkt, bättre tidsanvändning och effektivare materialanvändning.

Ergonomi

Kojapo AB:s produkter är av toppklass och bidrar till att göra arbetet lättare för dig som arbetar inom VA-området.

Säkerhet

Vi på Kojapo AB vill göra din arbetsplats säkrare. Det finns fortfarande mycket att göra på den punkten, bland annat måste fallolyckorna minska inom vatten- och avloppsverk samt pumpstationer.

Kvalitet

Syftet med vårt kvalitetsarbete är att öka kvaliteten på din produktion. Kvalitet vill vi gärna förknippa med livslängd. Ju längre livslängd, desto större besparingar kan du se fram emot. Kvalitet är även produktens monterbarhet. – Ju enklare och exaktare montering, desto effektivare produktion och högre kvalitet på ditt arbete. I katalogen redovisar vi de produkter som tillverkas efter definierade kvalitetssystem.

Hör av dig till oss

För att skicka in mejl till oss måste du godkänna våra avtalsvillkor.

Vi vill förbättra samhället. Förenkla för dig som konsult och projektör med underlag, ritningar och beräkningar. - Seth Lundgren VD